باز شدن گرههای واحدهای مولد بخش کشاورزی با روشهای جدید تامین مالی
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس بر ضرورت استفاده از روشهای نوین تامین مالی در راستای کمک به اقتصاد کشور تاکید کرد و گفت: روشهای جدید تامین مالی میتواند بسیاری از صنایع درگیر با مشکلات اقتصادی را احیا کند.
علی ابراهیمی با بیان اینکه استفاده از روشهای جدید تامین مالی راهکاری است که میتواند به از بین بردن موانع پیش روی تولید کمک کند، گفت: خوشبختانه در شرایط فعلی سامانههای نوین بانکی مانند سککوک توانستهاند بسیاری از واحدهای مولد اقتصادی را از بن بست مالی برهانند.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وجود پلتفرمهای مالی از ملزومات ایجاد شفافیت اقتصادی بوده است، افزود: حرکت به سمت استفاده از چنین سامانههایی یعنی کاهش مفاسد اقتصادی که این خود در رونق همه جانبه کشور موثر خواهد بود.
وی با اشاره به تجربه موفق کشورهای پیشرفته در زمینه کاهش موانع رشد اقتصادی، تصریح کرد: بسیاری از کشورهای پیشرفته با حذف نقدینگی و رفتن به سمت استفاده از پلتفرمهای تامین مالی توانستهاند نرخ تورم را نیز در اقتصاد خود نزولی کنند.
این نماینده مردم در مجلس دهم با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه و پلتفرمهای نوین برای تامین مالی میتواند منجر به افزایش تولید، راهاندازی کسبوکارهای نوین و همچنین ایجاد اشتغال پایدار در کشور شود، گفت: با استفاده از این نوع پلتفرمهای مالی باید شاهد کسب و کارهای نوین باشیم از این رو وضعیت صنایع و تولید بسیار بهتر از قبل خواهد شد.
ابراهیمی همچنین از نقش مثبت سامانههای جدید تامین مالی در رشد تولیدات کشاورزی خبر داد و افزود: با استفاده از این نوع سامانهها میتوان بسیاری از مشکلات بخش کشاورزی کشور را از حیث تامین منابع به حداقل ممکن رساند.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه تامین مالی به روشهای قدیمی و استفاده از تسهیلات بانکی به دلیل مشکلات عمده باید منسوخ شود، تصریح کرد: برای کمک به اقتصادی خودکفا و رو به رشد باید از روشهای نوین تامین مالی با هدف باز کردن گرهها در این حوزه استفاده کرد.