نقش سامانه سککوک در تامین زنجیره صنعت کنسرو
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران اعلام کرد: تامین نقدینگی زنجیره تولید کنسرو با کمک سامانه سککوک میتواند کمک بزرگی به این صنعت کند، چراکه علاوه بر کشاورزان، صنایع تبدیلی و تکمیلی این بخش مانند صنایع کنسرو نیز نیاز به حمایت مالی دارند.
سید محمد میررضوی با بیان اینکه صنعت کنسرو هم بخشی از اقتصاد کشور است و از مشکلات اقتصادی تاثیر میپذیرد، اظهار داشت: صنعت غذایی ما با مشکل کمبود نقدینگی و بحث انتقالات بینالمللی دست و پنجه نرم میکند.
وی با بیان اینکه این صنعت همیشه به ویژه در بخش تولید انبوه با کمبود نقدینگی رو به رو بوده و این مشکلات در فصل برداشت محصولات حادتر میشود، گفت: برای مثال کشت گوجه فرنگی امسال به برکت نزولات آسمانی خوب بوده اما واحدهای تولیدی برای برداشت با مشکل نقدینگی مواجه هستند.
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران ادامه داد: تامین نقدینگی زنجیره تولید کنسرو با کمک سامانه سککوک میتواند کمک بزرگی به این صنعت کند، چراکه علاوه بر کشاورزان، صنایع تبدیلی و تکمیلی این بخش مانند صنایع کنسرو نیز نیاز به حمایت مالی دارند.
میررضوی با اشاره به اینکه محصولات کشاورزی در شرایط کنونی برای شش ماه یا یک سال زمان میبرد تا به نقدینگی تبدیل شود، گفت: یک محصول کنسروی وقتی تولید شد، حداقل شش ماه تاریخ مصرف دارد و این محصول باید به بازار برود تا پس از رسیدن به دست مشتری تبدیل به پول شود، بنابراین هر قدر بتوان مسیر تبدیل تولید به نقدینگی را کوتاه کرد، میتوان تولید ملی را در این بخش تقویت کرد.
وی با بیان اینکه سامانه سککوک میتواند کمک بزرگی به تولیدکنندگان و صادرکنندگان این بخش کند، گفت: برای بهبود عملکرد و کارایی آن باید مشکلات و محدودیتهای احتمالی آن حین انجام مراحل اجرایی دیده و برطرف شود.
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران در پایان خاطرنشان کرد: سامانه سککوک باید از طریق معرفی به انجمنها، اتحادیهها و NGOهای بخش خصوصی بیشتر شناسانده شود تا این انجمنها بتوانند به زیرمجموعههای خود اطلاعرسانی کرده و از این سامانهها و تسهیلات آن استفاده کنند.