رفع موانع تامین مالی زنجیرهای
جبار کوچکی نژاد عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: باید روشهای نوین تامین مالی در اقتصاد ایران ورودپیدا کند و، البته بعضی از این روشها- مانند تامین مالی زنجیرهای- مراحلی را در داخل ساختار اقتصادی کشور طی کردهاند و اگر موانعی نیز داشته، قانون برنامه هفتم میتواند آنها را حل کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درخصوص روشهای تامین مالی واحدهای تولیدی، بیان داشت: روشهای نوین اقتصادی، ظرفیتهایی هستند که متاسفانه سرمایهگذاران ما به آنها توجهای نکردند، بحث روشهای مختلف تامین مالی در اقتصاد دنیا جواب داده و دولت ما نیز، نباید روی منابعی که از مردم و پولی که از مالیات به دست می آورد یا پول نفت، مسیر اقتصادی خود را تنظیم کند.
وی با بیان اینکه “بازار سرمایه متنوع است” تصریح کرد: دولت باید از ظرفیت متفاوت این بازار سرمایه استفاده کند و روشهایی مانند تامین مالی زنجیرهای و فکتورینگ -که مجلس به طور کامل به آن پرداخته- به مرحله اجرا در آورد.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس «واسطهها را گره اقتصاد کشور خواند» و خاطرنشان کرد: واسطهها، سود سرشاری از واسطه گری خودشان می برند و باعث هدررفت منابع و مشکل در روند کار فعالان تولید میشوند، این واسطهها با توسعه فکتورینگ و تامین مالی زنجیره ای و نیز، برات الکترونیک، عملا حذف می شوند و به این ترتیب، گره ساختار اقتصادی کشور به دست دولت، باز خواهد شد.